Jeans i fokus

aug 25, 2022 | Inspiration, Komfort, Stil

At vælge de rigtige jeans kan være en jungle. Der er mange mærker, modeller og priser.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej med vores anbefalinger. 

Pierre Cardins Futureflex-serie

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Futureflex-jeans er et moderigtigt valg til den moderne mand. Futureflex-modellerne har et lidt smallere snit end de typiske Lyon-jeans, uden at være slim-fit. De er lavet af en særlig elastisk stretch-denim, som har stor fleksibilitet. Jeansene har en fantastisk evne til at opretholde sin form – trods den store elasticitet, og derfor får du ikke “knæ” i disse jeans. Materialesammensætningen i Pierre Cardins innovative stretch-denim er også årsagen til at vi giver disse jeans topkarakter i komfort. De er virkelig lækre bløde og komfortable at have på.  Futureflex-serien findes i flere forskellige vaske, og du finder hele vores udvalg her.

Wrangler, model Texas

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Siden Wrangler startede i 1947 har de været kendt for at producere jeans af meget høj kvalitet – og det gør de stadig. Faktisk er Wrangler kendt som nogle af de mest holdbare jeans i verden (vi burde måske have givet 7 thumbs-up i kvalitet).

Den klassiske Texas-model er lidt rummelig med plads til lårene og lige i benene.

Designet har ikke ændret sig synderligt, det er stadig de klassiske jeans. En ændring som øger komforten, er at deres denim nu produceres med stræk. Jeansene findes i forskellige vaske, og vores udvalg kan du finde her.

Robbie performance-jeans

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Robbie performance-jeans er jeans med masser af stræk. De har det gængse jeans-udtryk, i en moderne pasform, og bedst af alt – de fås til en meget overkommelig pris. Hos Tøjmanden finder du den i flere farver fra lys blå til sort. Find dem her.

Andre nyheder