Lakor soulwear – nyt brand hos Tøjmanden

apr 17, 2023 | Bæredygtighed, Inspiration

Tøj med pant! Det er da et genialt koncept. Det betyder, at den dag dit LAKOR-tøj ikke kan mere, eller skal videre, kan du få pant på tøjet! Du skal aflevere det hos en LAKOR-forhandler; til gengæld får du 10-25 kr. pr. stykke tøj. Tøjet vil så blive genanvendt til fx børnetøj eller puder osv. Du kan læse mere om LAKORs pantordning på deres egen hjemmeside her.

Hos Tøjmanden er vi begejstrede for de håndtegnede finurlige motiver, og synes at det er skønt med dansk design og deres nytænkende måde at se bæredygtigheden på.

Udover pantsystemet på tøjet er langt størstedelen af deres tøj produceret af genanvendelige materialer, eller bæredygtige materialer. 

LAKOR Soulwear bidrager desuden til et projekt i Madagaskar, hvor de, for hvert solgt produkt, donerer et beløb så der kan blive plantet et Mangrove-træ ved Madagaskars kyst. Projektet har til formål at skabe større biodeversitet, skabe arbejdspladser, lave kystsikring – og så binder disse træer mindst 3 gange så meget CO2 som en tropisk regnskov.  Læs mere om projektet her på deres egen side.

 

Tøjmanden forhandler tøj, huer, emaljekrus, kaffe og plakater. Køb vores udvalg her

Skal du give en gave kan du også prøve en af vores gaveæsker med et LAKOR-krus. Dem finder du her.

Andre nyheder