Lakor Seagull Squad Skjorte

Skjorten er designet med en krave, som er regulær, hvis du knapper den helt op, og som bliver til en Hawaii-krave, hvis du åbner den op.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 011565 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lakor Seagull Squad Skjorte

• Håndtegnet motiv
• Dejlig blød kvalitet
• Dansk design

• FARVE: Mørk grå
• MATERIALE: 100% Økologisk Bomuld
• PASFORM: Regular Fit
• VASK: 30 grader

På denne skjorte ses de hurtigste måger på havnen, og Gud nåde og trøste den turist, som blinker, mens de åbner en pose chips eller fumler med maddingen til deres fiskestang. Disse Lystfisk Hustlers skyr ingen midler for at få et gratis måltid, og de sluger gerne både dit landgangsbrød og din underarm i jagten på det næste måltid. De ER turistfælden, og næbbet klapper, hvis du ta’r en slapper.

Skjorten er designet med en krave, som er regulær, hvis du knapper den helt op, og som bliver til en Hawaii-krave, hvis du åbner den op. Knapperne er lavet af kokosnødder, som giver de helt rigtige sommervibes, der holder både på stranden og i strandbaren.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , ,

Ærmer

Kvalitet

100% økologisk bomuld

Mærke

Mønster

Pasform

Type

LAKOR er inspireret af forskellene mellem den idylliserede danske kystkultur og en moderne tilværelse i urbane områder, bliver LAKOR’s stil et kontrastfyldt sammenstød, som forsøger at sætte nostalgi ind i en moderne kontekst. LAKOR’s mission er at forbinde yderligheder, og gøre kystkulturen street.

LAKOR er sat i verden for at prikke til din kreativitet, gentænke bæredygtighed og inspirere dig til at udforske steder med svagt wi-fi. 

De tre master som får LAKOR’s skib fremad er Kreativitet, Bæredygtighed og Æxplore. De er drivkraften i alt hvad LAKOR foretager os. Det giver dem rammerne for at håndtere den perfekte brainstorm, således de kan vurdere om en ny ide kan give vind i sejlene.

1 produkt = 1 Seatree

For hvert LAKOR-produkt du køber, plantes et mangrove-træ i vandkanten langs Madagaskars kyst. Du er dermed med til at give udsatte lokale et arbejde, fremme biodiversiteten og give naturlig kystsikring .LAKOR forpligter sig til at plante et træ for hvert solgt produkt. Målet er at plante 1 million træer inden år 2026.

PANT på produkterne

Der er pant på alle LAKOR’s produkter. Det eneste du skal gøre, er at aflevere produktet i vores TØJMANDEN butik. Så får du en rabat du kan bruge til dit næste køb, og vi sørger for, at produktet bliver genbrugt eller videregivet til et velgørende formål.

 

Bæredygtighed i LAKOR

Bæredygtighed

Bæredygtighed fylder meget i LAKOR’s dagligdag, og hvor manges fokus udelukkende er på bæredygtighed i produktionen, tænker LAKOR i lige så høj grad på et produkts livscyklus: Hvilke metervarer der bruges? Hvor lang er produkternes levetid? Og hvordan genbruger man udtjente produkter?

 

Æxplore

“Æxplore” beskriver den evige nysgerrighed som driver LAKOR til at gøre tingene anderledes og bedre. Lysten til hele tiden at udforske nye muligheder og finde nye inspirationskilder. Det er også et udtryk for hvordan LAKOR med afsæt i de danske rødder søger de store eventyr. – en kombination, der ofte kommer til udtryk i LAKOR’s designs.

 

Ca. mål. kan variere ud fra type, kvalitet og strækbarheden i produktet.

T-shirt S M L XL XXL 3XL
Bryst (cm) 102 106 110 116 122 128
Liv (cm) 102 106 110 116 122 128
Længde (cm) 68 70 72 74 76 78
Skjorte
Regular/Oversize
S M L XL XXL 3XL
Bryst (cm) 114 118 122 130 138 143
Liv (cm) 106 110 114 122 130 134
Længde (cm) 76 77 78 79 80 81