Herretøj med hør

Hvorfor er hør så populært?

Hør er ikke nyt, men tvært imod et materiale der har været brugt gennem århundrede til både tøj, sengelinned osv. De seneste år er det blevet mere og mere populært til tøj, ikke kun til kvinderne, men også tøj til mænd.

Hør er et naturmateriale og er meget åndbart, hvilket gør det perfekt til sommertøj hvor varmen gør, at vi gerne vil have den kølende og åndbare effekt som hør besidder. Hør er desuden et meget stærkt materiale, så du kan have din hørskjorte, dine hørshorts osv. år efter år.

Skjorter med hør

En hørtskjorte er et absolut must-have til sommergarderoben! Trenden peger i retningen af en mere casual og klassisk stil i moden til mænd, og her passer en hørskjorte perfekt ind. Den passer til ehver alder, størrelse og type. Er du mere til de traditionelle klassiske skjorter kan du finde hele vores udvalg af skjorter her

Shorts med hør

Det er ekstra behageligt hvis du vælger et par hørshorts. Pga. materialets lethed, åndbarhed og temperaturregulerende egenskaber vil du komme til at elske dine short med hør på de varme sommerdage.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen