Schiesser logo

Schiesser blev grundlagt i 1875 af Jacques Schiesser. Jacques havde sammen med sin kone Malwine lejet et lokale hos den lokale kro. Allerede et år efter blev lokalet for småt, og de flyttede defor ind i en fabrik i en lille by i Tyskland. Kun fem år efter var der 280 ansatte i Schiesser, og da Jacques døde i 1913, var der allerede 1200 ansatte.

Man kan derfor roligt sige, at Schiesser har haft stor succes siden start. Over årene har Schiesser fulgt med i den morderne udvikling, men bibeholdt det klassiske udtryk, som de siden start har været kendt for. I dag er Schiesser et ikon inden for under- og fritidstøj til alle. Herunder finder du Tøjmandens udvalg af undertøj fra Schiesser.

Schiesser traditionelt og klassisk undertøj til mænd

“Feel-good”-formlen

Schiesser har stor fokus på produktudvikling, og på at skabe de produkter af gode materialer, der giver den bedste komfort til hverdag.

De kalder det en feel-good-formel, og den er 95/5. Altså den sammensætning af materialer der giver den lækre bløde følelse inderst, som samtidig giver god elasticitet. Det betyder mindst 95% bomuld og max. 5% elastan. 

Din kurv
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.