Tilbud

FYNCH-HATTON VINDJAKKE (Findes i 2 farver)

880,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): 009608 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fynch Hatton vindjakke

Dess: 1220-2600

Quiltet funktionel vindjakke fra Fynch Hatton.

Med to ydre lommer som lukkes med af lynlås, 3 indvendige lommer med velcro.

Jakken er let og tynd, men dette holder den ikke tilbage for at være varm. Med dens isolations fyld kaldet “Dupont Sorona” får du en let følelse når du har den på, men samtidig får du varme og miljøvenlig jakke.
Det er den nemlig også. “Dupont Sorona” er produceret med fokus på genanvendelse, faktisk er hel 37% af indholdet plantebaseret og genanvendt.

Fit: Casual fit

Fremstillet af 100 % Polyamid

Hvem er Fynch Hatton?

Find dine favoritter i vores udbud af Fynch Hatton Herre Tøj online. Vi tilbyder ✓ Fri fragt ✓ Unik Bonus ✓ Hurtig levering ✓ Høj Service Din Tøjmand, Rudkøbing

Fynch Hatton har en bred kvalitets og farve palet. Når du får produkterne  i hånden, er du ikke i tvivl om firmaet passion for god kvalitet og lækre detaljer.

Brandet startet i 1998 og er dedikeret til Denys Finch Hatton, som af mange sikkert er kendt for Karen Blixen “Mit Afrika” Han var leder, landmand og pilot.

Højt over akaciakronerne på den kenyanske steppe er de imponerende flokke af Serengeti i udsigt – en udsigt, for hvilken Denys Finch Hatton klatrer ind i hans “Gipsy Moth” biplan så ofte som muligt. Men inden den britiske aristokrat skulle blive en velkendt bushpilot, står Finch Hatton overfor en vidtrækkende beslutning: Forsøger at genvinde en fortabt formue i England eller at banke ny grund – i den ukendte afrikanske vildmark?

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

,

Din kurv
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.