IQ 3PAK BAMBUS TIGHTS

240,00 kr.

IQ bambus tights er lavet med det højeste indhold af Premium bambusgarn på markedet. Den samme høje kvalitet som du kender fra strømperne.

Ryd
Varenummer (SKU): 009492 Kategorier: , ,

Beskrivelse

IQ Bambus Tights

IQ sox har nu udviklet sine egne bambus Tights. Perfekt tætsiddende pasform. IQ bambus underbukser er det helt rette valg, hvis du synes at tætsiddende trusser er for snævre, og samtidig at boxershorts giver lidt for meget “fri bevægelighed”.

IQ bambus tights er lavet med det højeste indhold af Premium bambusgarn på markedet. Den samme høje kvalitet som du kender fra strømperne.

Tights i bambus, er ekstremt blødt og temperaturregulerende. Det er derfor perfekt hvis du døjer med meget sved. Eller måske bare er træt af svedige boxershorts 🙂

Hvorfor vælge bambus tights?

Vi har i udviklingen af disse bambus tights forsøgt at skabe det perfekte par. I det følgende kan du se nogle af de fordele, du opnår ved at vælge bambus underbukser:

 • Bambusgarnet er ekstremt blødt, hvilket giver høj komfort
 • Bambusgarnet er naturligt antibakterielt, og derfor lugter bambus tights ikke efter brug. De bakterier, der udvikler den dårlige lugt dræbes nemlig.
 • Materialet er meget åndbart og transporterer / absorberer sved og fugt meget bedre end f.eks. bomuld.
 • Ovenstående egenskaber gør bambus tights meget bæredygtige i brugsfasen, da det ikke er nødvendigt at vaske dem så ofte.
 • Bambusunderbukserne er designet således, at de ikke glider ned om bagdelen (det velkendte “møntkast” eller “dankort” scenarie)

Praktisk info om vores bambus boxershorts / tights

Den optimale pasform kommer først efter vask.

IQ sox undertøj er fremstillet på en systue, efter at de rette materialer er købt ind. Derfor er undertøjet ikke “fabriksvasket” og krymber derfor ca. 5% efter den første vask

Du forlænger bambus underbuksernes levetid ved at vaske dem ved 40 grader.

Undlad at tørre underbukserne i en tørretumbler.

Info om materiale

Indhold: 95% Bambus og 5% Elasthan og OEKO tex certificeret.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Farve

Mønster

Pasform

Type

Kvalitet

Bambus

Mærke

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen