IQ SOX 3-pak “FAR” bambusstrømper

Original price was: 150,00 kr..Current price is: 120,00 kr..

ØKO-TEX certificerede strømper i bambus.

Sokker af bambusfibre absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld og er desuden blødere end bomuld – og derfor er materialet genialt til det du har på inderst inde.

Disse bambussokker er lavet specielt til far – og med “FAR” indvævet i stoffet.

Varenummer (SKU): 009968 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lækre bambussokker til Fars dag eller en anden mærkedag. De fantastiske bambusstrømper fra IQ Sox bliver leveret i en flot gaveæske med 3 par med “far” indvævet på strømpen. Så gode, at far vil trække på smilebåndet, hver gang han har dem på.

Temperaturregulerende og holder farven super godt efter vask.

Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømperne absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person sveder hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt ideelle til at producere strømper i.

Læs mere HER

75% Bambusfibre (Premium), 23% Polyamide og 2% elasthane
Farve: Sort
Kan vaskes på 40 grader, men ikke tørretumbles.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mønster

Type

Mærke

Kvalitet

Bambus