LINDBERGH SKJORTE (Lange ærmer)

100,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): 009548 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lindbergh skjorte

Dess: 30-203082

Skjorte fra Lindbergh som er slim-fit hvilket betyder at den har en slank facon. Denne skjo9rte er med stretch som sikrer dig en god komfort og mere bevægelighed. Skjorten er sort med hvide små lyn

 

Lidt om Lindbergh.
Lindbergh mærket er inspireret af Charles Augustus Lindbergh, som var den første person, der fløj over Atlanterhavet uden stop. Hans bedrift har inspireret til at skabe tøj som er holdbart og som passer til en mand, der ønsker at få noget ud af sit liv. Tøjet skal passe ind i et spændende liv, der leves på basis af ønsket om at komme frem i verden.

Lindbergh har tre labels: Black, Blue og White, der hver repræsenterer forskellige fokuspunkter. Black label er fokuseret på et formelt look og har mange blazere, skjorter og jakker. Blue label er mere casual og stærkt inspireret af Charles Lindberghs flyvninger. Her er fokus mere på jeans og t-shirts, der sikrer et maskulint look. White label er den mest fashion forward af de tre labels med stort fokus på de nyeste trends, rene linjer og enkelt design.

 

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

Ærmer

Mønster

Pasform

Mærke

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen