Tilbud

Lindbergh White strik

100,00 kr.

Ryd

Beskrivelse

Lindbergh strik

30-80072

Farve: Mørke blå med grå striber

Moderne striktrøje lavet i bomuldsblend. Trøjen er stribet og har ribstrik nederst på ærmerne samt nederst på trøjen og i halsen. Logomærke nederst på venstre side.

Kvalitet: 59% Bomuld, 22% Modal, 19% Polyester

Hvad er Lindbergh White?

Historien om Charles Augustus Lindbergh, der fløj over Atlanterhavet – iført et jakkesæt og en læderhjelm – er cool, og hos Lindbergh stræber man efter altid at være det samme. Legenden om Lindbergh er, sammen med inspiration fra amerikansk militærstil, amerikansk sportsstil og lækker, italiensk stil, et fundament for det moderne tøjmærke. Når man kombinerer alle ovenstående elementer får man et tøjmærke, der kombinerer hverdagsstil med det ekstravagante og det lækre – en stil, der har taget de danske mænd med storm, hvorfor de i høj grad har taget den til sig.

Med fokus på innovativt design og cool stil skaber Lindbergh både tøj, sko, bælter og andet tilbehør til dig, der sætter pris på god stil. Du finder både de populære Lindbergh skjorter, de fede jakker, de lækre jeans og meget, meget mere. Det tøj, som er perfekt til festen og tøj, som gør sig godt til hverdagen, uanset hvad den bringer for dig, for Lindbergh er cool i alle situationer.

Se hele vores Lindbergh kollektion HER

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

Ærmer

Mønster

Pasform

Type

Din kurv
Kurven er tom.

Det lader til at du ikke har fundet nogle varer endnu.