LLOYD MASSIMO X-MOTION HERRE SKO

1.300,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): 009270 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lloyd Massimo x-motion sko

Dess: 19-209-30

“Massimo” fortsætter LLOYD’s række succeser i x-motion produktgruppen. Den ekstremt bløde og fleksible Derby snørebånd sko lavet af kalveskind af høj kvalitet skiller sig ud på grund af dets unikke design. Flere komponenter betyder, at sålen opnår den maksimale grad af stødabsorbering og fleksibilitet.

Den ekstremt bløde og fleksible derbysko skiller sig ud med det unikke og moderne design og med sit fantastiske sålsystem. Forskellige komponenter giver tilsammen et resultat, hvor den maksimale grad af stødabsorbering og fleksibilitet opnås. Herudover er skoen udstyret med med en højkvalitets og højfunktionel aftagelig indersål, så du med denne får en sko med maksimal komfort.

Den aftagelige indersål er lavet i et materiale af 50% Microfiber-Fleece og 50% Memory-Latex. Kombinationen gør, at du opnår den optimale komfort hele dagen. Sålen vil normalt holde ca. 6 måneder ved dagligt brug af skoene.

Materiale: Kalveskind/Tekstillæder m. gummisål.
Model: 19-209-30 Farve: Sort

Tvivl om størrelse ? SE GUIDEN HER

X-Motion
Høj klasse kalveskind som en forretningssko i elegant design. Polstring på skaftkanter for større bærekomfort. Åndbart, anatomisk og udskifteligt indlæg. Stabiliserende samling giver mere støtte. Stødabsorberende sålkerne beskytter led og ryg. Anti-slid gummisål giver særlig lethed.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,

Farve

,

Type

Din kurv
Kurven er tom.

Det lader til at du ikke har fundet nogle varer endnu.