Pierre Cardin Futureflex jeans, 8880.89

900,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): 010076 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pierre Cardin Jeans, tapered, med Future Flex.

Pierre Cardin leverer igen et par fantastiske jeans. Deres “Modern fit” pasform giver et voksent og moden snit langs benet.
Future flex er Pierre Cardins svar på stretch i deres jeans. Future Flex giver en ny og ualmindelig god oplevelse fordi der er stræk på alle leder og kanter, der kan tydeligt mærkes forskel fra normale jeans til Pierre Cardins.

Et mix af den bedste komfort på alle leder af buksen og en fantastisk facon.

5 lommer og garanteret til at kunne holde farven efter adskillige vaske.

75% bomuld 12% polyester 12% viskose 1% elasthan

Lidt om FutureFlex

Pierre Cardin’s FutureFlex-modeller bryder ny teknologi. Deres avancerede teknologi retter op på de mest irriterende fejl i klassiske stretch jeans: “baggy” knæ og en ubehageligt syntetisk følelse der gør buksen stiv og ubehagelig. FutureFlex-linjen åbner nye dimensioner af elasticitet og er forud for sin tid. Ligesom den legendariske Pierre Cardin, der drømte om plads i 1960’erne. For eksempel, da han først bragte silke og plast sammen i et stykke tøj.

For hans seneste denim-innovation har Pierre Cardin snoet et polyestergarn og en lycra tråd tæt sammen og pakket det med bomuldsgarn. Dette giver mulighed for meget høj slidstyrke og optimal dimensionsstabilitet. Udseendet forbliver 100 procent Autentisk Denim og mister ingen farver.

Stræk funktionen overlever mange vasker – og “Recall in Shape” -teknologien garanterer en optimal tilbagevenden til den oprindelige form.

Model: 8880.89

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Farve

Egenskaber

Exceptionelt stræk

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Din kurv
Kurven er tom.

Det lader til at du ikke har fundet nogle varer endnu.