RAGMAN POLO (m. brystlomme & print)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 009961 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Ragman polo med mønster, brystlomme og korte ærmer. Fremstillet i en fantastisk bomuld/microfiber kvalitet der giver dig åndbarhed og en skøn komfort.

Fremstillet i 70% pima bomuld og 30% microfiber, der både giver åndbarhed og komfort, men også at den holder farven og faconen rigtig flot, samt krøller minimalt.

Pasform: Alm. facon. Regular fit

Produkt dess: 5456393

RAGMAN er et tysk firma som er etableret i 1980. Tøjet produceres i Sydamerika, i Peru, Ecquador og Columbia, hvor der lægges stor vægt på ordnede produktionsforhold, og social ansvarlighed. Som bevis på det, driver Ragman tilmed en skole i Lima!

Der er mange typer bomuld, men kun en er velegnet til Ragman: Pima bomuld. Kvalitet og komfort findes her i Peru.

Miljøvenlig produktion
Som planteslægt i bomulds-familie, er der op til 50 forskellige arter af bomuld, hvoraf den ene er særligt Pima, som er den blødeste og stærkeste blandt dem. Den høje kvalitet og materiale bringer også mange andre fordele: Det optager farven meget bedre og holder længe, ​​så holden sin udstråling meget længere. Hertil kommer, at brugen af ​​Pima er bæredygtigt – og det samme i to betydninger: Den er robust og har simpelthen en meget lang levetid, men også i produktion, er det miljøvenligt. Fordi det dyrkes organisk og høstes med hånd.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,

Farve

Ærmer

Mønster

Pasform

Type

Mærke

Din kurv
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.