VIYELLA Skjorte plum tattersal tern

1.000,00 kr.
900,00 kr.

Viyella Skjorte i lækker lun og blød kvalitet
80% bomuld/20% merino uld (vaskbar)

Ryd
Varenummer (SKU): 010339 Kategorier: ,

Beskrivelse

Viyella Skjorte i lækker lun og blød kvalitet
80% bomuld/20% merino uld (vaskbar)
Farve: Plum & Blue Tattersall tern – Bestående af: Lys sand, grøn , blå og bordeaux tern
Model: Classic Fit

VY0110-216

Viyella har en arv, der kan spores tilbage til 1784 og er den ældste BRANDED Fabric i verden.
I dag bruger vi vores forfædres færdigheder og ekspertise til at bringe dig en smuk praktisk skjorte, en af ​​de eneste beklædningsgenstande i din garderobe, som du kan give generationerne.
Ved at kombinere en blanding af uld og bomuld i samme tråd for at skabe et stærkt, men blødt stof, der holder dig “varm, når den ikke er og kølig, når den er varm”, fungerer de to naturlige fibres unikke naturlige egenskaber sammen for at skabe en intim blanding . Moderne tekniske fibre tilbyder dette i dag, men Viyella var det første og mest naturlige præstationsstof for århundreder siden!

Kombineret med et mærke af stærk tvillingnål ser ud til at være ekstra længde og generøs skulderbredde giver en praktisk funktionel sportstrøje, hvert mønster er skabt i vores eget designstudie, der tager inspiration fra sæsonen og farvetendenser fra hele verden. Ingen to er ens, og hvert design er unikt og eksklusivt for Viyella med design copyright, som vi kan garantere.

Klassisk krave, funktionel brystlomme, der matcher designet, mærkevarede Viyella-knapper, alt sammen placeret med hånden, der læser den rigtige vej op og justerbar manchet. Vores skjorter med klassisk pasform har et traditionelt snit, hvilket betyder, at vi ikke har sparet på klud for at sikre bevægelighed.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , , , ,

Ærmer

Mærke

Mønster

Pasform

Type

Din kurv
Kurven er tom.

Det lader til at du ikke har fundet nogle varer endnu.