Handelsbetingelser

Bestilling

På tøjmanden.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgelser til varer som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med tøjmanden.dk indgås aftaler på følgende sprog:  Dansk. Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved at login på websitet. Hvis du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@tojmanden.dk

Afhent i butikken:
Hvis du ønsker af afhente varen i butikken (Østergade 40, 5900 Rudkøbing) er dette også muligt. Betaling sker ved bestilling af varen online. Varen skal være afhentet senest 8 hverdage efter bestilling.
Betaling
Når du bestiller varer hos Tøjmanden.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:
Mastercard/Visa:
Hos Tøjmanden.dk kan du som kunde vælge at betale med VisaDankort, Visa, Mastercard. Hvis du betaler med disse trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Teller). Der er ingen gebyrer på disse kort.
Dankort:
Hos Tøjmanden.dk kan du som kunde vælge at betale med Dankort. Hvis du betaler med Dankort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Mobilepay:
Hos Tøjmanden.dk kan du som kunde vælge at betale via mobilepay.

Forsendelse:

Hos Tøjmanden.dk er der flere muligheder for levering.

Køb over 449,-:
Gratis levering til GLS / POSTNORD pakkeshop, Levering til døren med GLS 39,-, Levering til døren med POSTNORD 49,-

Køb på, eller under 449,-:
Levering til GLS pakkeshop 39,-, Levering til POSTNORD pakkeshop 49,-, Levering til døren med GLS 59,-, Levering til døren med POSTNORD 69,-

Det er muligt at få varen tilsendt på følgende måder:

Levering med GLS.
til Pakkeshop eller Levering til døren. Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter at vi har modtaget ordren. Det er muligt selv at vælge afhentningssted. Der vil altid blive afsendt sms/email vedr. leveringssted og tidspunkt.

Levering med POSTNORD til Pakkeshop eller Levering til døren. Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter at vi har modtaget ordren. Det er muligt selv at vælge afhentningssted. Der vil altid blive afsendt sms/email vedr. leveringssted og tidspunkt.

Pakker til Udlandet:  Vi tilbyder i øjeblikket også at sende ordre til Tyskland og Sverige. Sendes med PostNord med Levering til døren. Normal leveringstid er 3-7 hverdage efter at vi har modtaget ordren. Der vil altid blive afsendt sms/email vedr. leveringssted og tidspunkt. Prisen for levering i Tyskland og Sverige er 190 DKK.

Reklamation

Når du handler på tøjmanden.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget. vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelig fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

TØJMANDEN
Østergade 40
5900 Rudkøbing

tlf. 62 51 10 14

Fortrydelsesret

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, er der 14 dages returret på alle varer. De 14 dages returret er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer. Returretten forudsætter dog, at varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelsen.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne.

Dine penge bliver returneret hurtigst muligt efter, vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Alternativt kan du returnere eller bytte din vare hos Tøjmanden Østergade 40, 5900 Rudkøbing. Det er også muligt at bytte varen i udvalgte butikker i hele landet. Der skal altid fremvises kvittering.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Hvis du af en eller anden årsag ikke har afhentet din pakke i pakkeshoppen inden 7 dage, så bliver den automatisk sendt retur til os. Vi forbeholder os retten til at modregne fragt/håndteringsomkostninger på 50,- for dig, når varen krediteres.

Varen kan sendes til:

TØJMANDEN

Østergade 40

5900 Rudkøbing

Fortrolighed Tojmanden.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.I forbindelse med dit besøg på Tøjmanden.dk’s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:   • Hvilket land kommer den besøgende fra • Hvordan finder de besøgende vores side • Hvilken browser bruger de besøgende • Hvilken skærmopløsning har de besøgende • Hvilken side kommer den besøgende ind på • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden • Hvor mange sider ser den besøgende

Hvem er vi?

Tojmanden.dk er ejet af den fysiske butik Tøjmanden, Rudkøbing (cvr.nr 33283660).

Firmaet er ejet af Tom Rene.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen