BOSSWIK ELASTIK FLET BÆLTE

400,00 kr.

Varenummer (SKU): 009850 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bosswik eksklusiv elastik bælte i flet.
35 mm elastisk stofbælte i fantastisk kvalitet med besætninger af vegetabilsk garvet narvlæder fra Italien. Nikkelfri spænde syet på. Produceret i Danmark.

6806 fv. sort

Et lækkert eksklusivt elastik bælte. Bæltet er eminent til det casual outfit og giver god komfort ved brug.

Bæltet har læderbesætninger ved spidsen og ved spændet af narvlæder, som er oversiden af koens hud, hvor hårene har siddet. Det er den lækreste og mest slidstærke del af læderet. Læderet er vegetabilsk garvet i Italien – en gammel traditionsrig proces der udvinder garveekstrakter fra naturlige ting som mos, kastanjer og bark fremfor kemi og tungmetaller.

Størrelsen på bæltet er angivet ved livvidde. Det vil sige at hvis man måler 95 cm rundt om livet udenpå buksen, så skal man have størrelse 95 i bælte. Totallængden på bæltet er omkring 15 cm længere. Det betyder også at bæltet kan justeres ned til livvidde 90 og op til livvidde 100 uden problemer. En størrelse 95 kan let strække sig 10-15 cm.

Spændet har en spids dorn (pinden, der går gennem bæltet). Det er et unikt særpræg til et eksklusivt elastik bælte, der gør, at dornen er let at få igennem båndet og dermed lukke. Som alle andre Bosswik bælter er spændet nikkelfrit ift. EU’s grænseværdi for nikkelafsmitning. Det betyder, at der stadig kan være ganske lidt nikkelafsmitning, men ud fra EU’s vurdering ikke noget, der er til gene for folk uden nikkelallergi. Helt konkret betyder det 0,5μg/cm²/uge – en halv milliontedel gram per kvadratcentimeter per uge.

Du kan læse lidt mere om elastisk livrem i dette indlæg.

Bæltet er 35 mm bredt, hvilket svarer til en normal bredde på et herrebælte. Remmen eller båndet er lavet af et kunststof, der hedder polypropylen. Det er ganske slidstærk og sammen med elastan, giver det et fantastisk strækbart bånd.

Spændet er syet på, så bæltet kan derfor ikke afkortes modsat mange andre bælter fra Bosswik.

Bæltet er produceret i kombination af håndarbejde og maskiner i Bosswik danske produktion på Fyn.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,

Farve

, ,

Type

Mærke