BOSSWIK PLADESPÆNDE BÆLTE

450,00 kr.

Varenummer (SKU): 009852 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bosswik bælte med pladespænde.
35 mm bælte med 100 % trinløs auto-luk. Nikkelfri spænde monteret med clips. Produceret i Danmark.

6802 fv. brun

Med dette automatisk bælte er det muligt, at lave en 100 % trinløs indstilling af bæltet. Spændet har et fashionabelt mønster og struktur i overfladen og prydes med tricolore farver i det ene hjørne.

Ligesom de populære clickbælter, kan dette bælte indstilles ganske let uden brug af huller i remmen. Fordelen ved dette bælte er, at remmen er lavet af ét lag kraftigt italiensk læder. Hvor clickbælter clicker sig fast i en plastik skinne på bagsiden, bruger dette bælte selve den kraftige læderrem, til at hægte sig fast. På den måde kan dette bælte indstilles endnu mere præcist.

Remmen er lavet af ét kraftigt lag narvlæder, som er oversiden af koens hud, hvor hårene har siddet. Det er den lækreste og mest slidstærke del af læderet. Læderet er vegetabilsk garvet i Italien – en gammel traditionsrig proces der udvinder garveekstrakter fra naturlige ting som mos, kastanjer og bark fremfor kemi og tungmetaller.

Den brune farveversion har skyggemalede kanter for at give dybde og karakter til læderet. Som alle andre Bosswik bælter er spændet nikkelfrit ift. EU’s grænseværdi for nikkelafsmitning.

Bæltet er produceret i kombination af håndarbejde og maskiner hos Bosswiks danske produktion på Fyn.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Farve

Type

Mærke

Størrelsesguide: bosswik bæltestørrelse afkorte bælte

Sådan finder du din bæltestørrelse:

Alle vores bæltestørrelser måler du ud fra
livvidde eller som vist på billedet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen