IQ SOX SOKKER & UNDERTØJ

 

IQ sox bambusundertøj i premium kvalitet!

Bambusundertøjet fra IQ sox er fremstillet af de bedste materialer og har et ekstrem højt indhold af bambus! Undertøjet er perfekt hvis du døjer med meget sved eller de gener det medføre.

 

IQ sox bambusundertøj i premium kvalitet!

Den udformning vi ser på undertøjet i dag, blev faktisk udviklet i starten af 1930’erne. Inden da var det kun de velhavende, der havde råd til noget så luksuriøst som undertøj.

Det blev der ændret på i 1920’erne hvor masseproduktionen af undertøj startede op. Det blev derved tilgængeligt for den brede masse og undertøjet mistede sin eksklusivitet.

Med vores kollektion af bambus undertøj, ønsker vi at bringe det luksuriøse tilbage, uden at det går ud over tilgængeligheden. Vores bambusundertøj er lavet af Premium bambusgarn, der giver undertøjet en lang række gode egenskaber

Hvorfor vælge bambus undertøj?

Bambusgarnet har mange gode naturlige egenskaber.

Det er ekstremt blødt, hvilket giver en høj komfort.

Derudover har det en antibakteriel effekt, hvilket betyder at bambusundertøjet ikke lugter surt eller af sved efter et par dages brug. Det er nemlig de bakterier, der udvikler den dårlige lugt, der dræbes.

En anden fordel ved bambusundertøjet er, at sved og fugt både absorberes og transporteres langt bedre end f.eks. bomuld.

Generelt er bambus undertøjet perfekt, hvis du døjer meget med sved, men det er bestemt også beregnet til dem, der sætter pris på høj komfort.

Det bambusundertøj der er på det danske marked, kan godt variere lidt i kvaliteten. Der stilles nemlig ingen krav til mærkning i forhold til kvalitet. Hvis man blander bomuld i garnet, er undertøjet billigere at producere, men man opnår ikke den fulde effekt af ovenstående egenskaber.

Bambusundertøj fra IQ sox er fremstillet i Premium kvalitet, med et meget højt indhold af bambus (95%), så vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Bambusgarnets naturlighed er også med til at minimere chancen for hudirritation.

Set fra et miljømæssigt perspektiv er bambus undertøj meget bæredygtigt. Der skal ikke bruges kunstgødning og pesticider i dyrkningsfasen, og bambus planten vokser hurtigt og breder sig naturligt. Der er også den fordel i brugsfasen, at du ikke behøver at vaske bambusundertøjet allerede efter en enkelt dags brug.

 

Den originale IQ sox bambusstrømpe

Bambus strømperne fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt idelle til at producere strømper i.

7 argumenter for at købe bambusstrømper

1. Du er træt af våde fødder
-Bambusstrømperne er op til flere gange mere svedabsorberende end bomuld
2. Du vil være god ved miljøet
-Bambus er hurtig voksende, og der bruges ikke pesticider og kunstgødning ved dyrkning
3. Du irriteres af sure tæer
– Bambus virker naturligt antibakterielt og modvirker derfor sure tæer
4. Du ønsker bare bedre strømper
– IQ sox Bambusstrømper er ekstremt konfortable på grund af designet med fladvævede tåsømme der ikke klemmer og en blød elastik i skaftet, der ikke strammer
5. Du ønsker at give den perfekte gave, som faktisk kan bruges!
– Gaveæsken er en oplagt gaveide til en du holder af
6. Du vil være god mod dig selv
– Bambusstrømperne er ekstremt bløde og bliver ikke stive og deforme efter vask
7. Du er træt af at bruge tid på “parre” de rigtige strømper efter vask
– Strømperne er nummeret fra 1 til 7 så de er nemme at parre efter vask
– Str. 37-40 Røde tal
– Str. 41-44 Blå tal
– Str. 45-48 Grønne tal

Indhold: 75% Bambusfibre (Premium), 23% Polyamide og 2% elasthane