IQ SOX – svedabsorberende undertøj og strømper i bambus

IQ SOX logo

7 x mere svedabsorberende end bomuld!

IQ SOX har skabt et fantastisk produkt, som med sit høje indhold af bamusfibre, har mange gode egenskaber

N

Høj komfort

Bambusgarnet er ekstremt blødt hvilket giver en fantastisk komfort.

N

Antibakteriel effekt

Det betyder, for dig, at stømper og undertøj ikke kommer til at lugte surt. Det er bakterierne der udvikler den dårlige lugt som dræbes.

N

Svedabsorberende

Både sved og fugt absorberes og transporteres langt bedre end fx. bomuld.

N

Bæredygtig produktion

Der bruges ikke kunstgødning og pesticider i dyrkningsfasen, og bambus planten vokser hurtigt og breder sig naturligt.

Bambussokker fra IQ SOX

Bambusstrømperne fra IQ SOX, er nummererede, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 75% bambusfibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko-tex certificerede (du kan læse mere om hvad øko-tex er her), så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person afgiver hvad der svarer til et snapseglas sved via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt ideelle til at producere strømper i.

Strømperne er nummeret fra 1 til 7 så de er nemme at parre efter vask.
– Str. 37-40 Røde tal
– Str. 41-44 Blå tal
– Str. 45-48 Grønne tal

 

Indhold: 75% Bambusfibre (Premium), 23% Polyamide og 2% elasthane

Bambusundertøj fra IQ SOX

Det bambusundertøj der er på det danske marked, kan godt variere lidt i kvaliteten. Der stilles nemlig ingen krav til mærkning i forhold til kvalitet. Hvis man blander bomuld i garnet, er undertøjet billigere at producere, men man opnår ikke den fulde effekt af ovenstående egenskaber.

Bambusundertøj fra IQ sox er fremstillet i Premium kvalitet, med et meget højt indhold af bambus (95%), så vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Bambusgarnets naturlighed er også med til at minimere chancen for hudirritation.

Set fra et miljømæssigt perspektiv er bambus undertøj meget bæredygtigt. Der skal ikke bruges kunstgødning og pesticider i dyrkningsfasen, og bambus planten vokser hurtigt og breder sig naturligt. Der er også den fordel i brugsfasen, at du ikke behøver at vaske bambusundertøjet allerede efter en enkelt dags brug.

 

Historien – vidste du det?

Den udformning vi ser på undertøjet i dag, blev faktisk udviklet i starten af 1930’erne. Inden da var det kun de velhavende, der havde råd til noget så luksuriøst som undertøj.

Det blev der ændret på i 1920’erne hvor masseproduktionen af undertøj startede op. Det blev derved tilgængeligt for den brede masse og undertøjet mistede sin eksklusivitet.

Med vores kollektion af bambus undertøj, ønsker vi at bringe det luksuriøse tilbage, uden at det går ud over tilgængeligheden. Vores bambusundertøj er lavet af Premium bambusgarn, der giver undertøjet en lang række gode egenskaber.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen