IQ SOX 3-PAK BAMBUS FOOTIES

150,00 kr.

Optjen 10 point (=10,00 kr.) på denne vare. Rabatten kan du bruge næste gang du handler.
Optjen 10 point (=10,00 kr.) på denne vare. Rabatten kan du bruge næste gang du handler.
Varenummer (SKU): 007000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den originale IQ sox bambusstrømpe

3-pak bambus footies æske fra IQ Sox. Så gode, at du som kunde trækker på smilebåndet hver gang du ham dem på.

Temperaturregulerende og med Non-slip funktion i hælen, så din footie bliver, hvor den skal. Det vil sige der er et lille stykke gummi oppe ved ribben på sokken, så den holdes på plads og IKKE glider ned.

Kommer i en flot æske som er oplagt til enten gave til en anden eller måske bare dig selv.

Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret (Nedenunder sokken), så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 72% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt ideelle til at producere strømper i.

Læs mere HER

72% Bambusfibre (Premium), 25% Polyamide og 3% lycra

Farve: Sort eller hvid

Kan vaskes på 40 grader, men ikke tørretumbles.

 

 

 

 

 

 

 

BAGMANDEN
“Det er mig – Claus Hauge Kristensen, 36 år og bosiddende i Brejning ved Vejle.Jeg har arbejdet med problemløsende strømper i ca. 8 år. Faktisk er jeg uddannet Klejnsmed (2001) og senere Produktionsteknolog (2005). Min interesse for strømper fik jeg, da jeg var i Afghanistan som soldat. Her fandt jeg ud af, hvor meget strømper egentlig betyder, og kan betyde, når man sveder meget, og er afhængig af at ens fodtøj, og strømper er i tip-top form.Jeg eksperimenterede meget med mine strømper, og jeg fandt ud af, hvor meget de rigtige materialer betyder. Mange af de ting som jeg fandt ud af dernede, bruger jeg i dag, når jeg sidder og udvikler strømper.”

Støt miljøet og gør dine fødder en tjeneste, prøv en kasse IQ Sox.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, , , , , ,

Mønster

Type

Mærke

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen