Vi overtager butik i Rudkøbing!

mar 11, 2024 | Tøjmanden nyheder

Nu er nyheden ude her i byen, så vi tør godt dele det med dig herinde også. Ud over webshoppen har vi en fysisk butik i hjertet af Rudkøbing. I Rudkøbing der er i øjeblikket 2 herretøjsbutikker – os og Mr.

Pr. 1. oktober overtager vi butikken og kører videre som selvstændig butik med Tøjmanden Langeland. Det bliver altså ikke en Mr-butik, men en Tøjmanden Langeland med et udvidet udvalg af herretøj med nogle af mærkerne som butikken fører i dag. Bl.a. Hugo Boss og Tommy Hilfiger – og det kommer du, som kunde på tojmanden.dk også til at nyde godt af!

Du kan læse hele pressemeddelelsen her:

Udvikling i herretøjsbranchen i Rudkøbing – Mr. og Tøjmanden Langeland slår sig sammen

Tøjmanden Langeland og Mr. Rudkøbing har i samarbejde besluttet fremover at stå sammen som én herretøjsforretning. Mr. har valgt at udtræde af MR-samarbejdet pr. 30/9, men fortsætter som hidtil frem til udgangen af september. Herefter flytter Tøjmanden Langeland til lokalet Østergade 27.

Ulrich Larsen og Torben Jensen fortsætter som ansatte under Tøjmanden Langeland. 

Den nye Tøjmanden Langeland vil stå styrket med en fysisk butik med et bredere udvalg, en webshop, som ligeledes får gavn af det udvidede udvalg – samt en erhvervsafdeling med profiltøj, som begge butikker også har i dag. Dette betyder at erhvervskunderne hos den, snart tidligere, Mr. i Rudkøbing, ikke vil opleve nogen nævneværdig ændring andet end navnet.

Vi ser frem til at kombinere vores ekspertise og ressourcer og skabe en mere omfattende og unik købsoplevelse for vores kunder. Denne sammenlægning muliggør at tilbyde et bredt udvalg med det bedste fra begge butikker, både inden for tøj og accessories. På denne måde kan vi bedst muligt imødekomme kundernes behov og forventninger.

Rent praktisk betyder det at Tøjmanden Langeland flytter lokation til Østergade 27, hvor Mr. ligger i dag. Butikslokalet, samt lager og kontor giver flere muligheder med det større udvalg butikken fremover vil tilbyde. Den nye butik åbner medio oktober, og Tøjmanden Langelands nuværende butik lukker kort herefter. 

Vi glæder os til at byde velkommen i den nye butik og ser frem til fortsat at tilbyde førsteklasses kvalitet og faglighed. 

Andre nyheder