Tilbud

IQ SOX 7-PACK BAMBUSSOKKER (ensfarvet sort/navy)

240,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): 006994 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Den originale IQ sox bambusstrømpe

7-pak bambus sokkeæske fra IQ Sox. Så gode, at du som kunde trækker på smilebåndet, hver gang du har dem på.

Temperaturregulerende og holder farven super godt efter vask.

Kommer i en flot æske som er oplagt til enten gave til en anden eller måske bare dig selv.

Bambus strømperne fra IQ SOX, er nummereret med tal (Nedenunder sokken), så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt ideelle til at producere strømper i.

Læs mere HER

75% Bambusfibre (Premium), 23% Polyamide og 2% elasthane

Farve: Sort eller Navy

Kan vaskes på 40 grader, men ikke tørretumbles.

 

 

 

 

 

 

 

BAGMANDEN
“Det er mig – Claus Hauge Kristensen, 36 år og bosiddende i Brejning ved Vejle.Jeg har arbejdet med problemløsende strømper i ca. 8 år. Faktisk er jeg uddannet Klejnsmed (2001) og senere Produktionsteknolog (2005). Min interesse for strømper fik jeg, da jeg var i Afghanistan som soldat. Her fandt jeg ud af, hvor meget strømper egentlig betyder, og kan betyde, når man sveder meget, og er afhængig af at ens fodtøj, og strømper er i tip-top form.Jeg eksperimenterede meget med mine strømper, og jeg fandt ud af, hvor meget de rigtige materialer betyder. Mange af de ting som jeg fandt ud af dernede, bruger jeg i dag, når jeg sidder og udvikler strømper.”

Støt miljøet og gør dine fødder en tjeneste, prøv en kasse IQ Sox.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Farve

,

Mønster

Type

Din kurv
Kurven er tom.

Det lader til at du ikke har fundet nogle varer endnu.