At vælge de rigtige jeans kan være en jungle. Der er mange mærker, modeller og priser.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej med vores anbefalinger. 

Pierre Cardins Futureflex-serie

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Futureflex-jeans er et moderigtigt valg til den moderne mand. Futureflex-modellerne har et lidt smallere snit end de typiske Lyon-jeans, uden at være slim-fit. De er lavet af en særlig elastisk stretch-denim, som har stor fleksibilitet. Jeansene har en fantastisk evne til at opretholde sin form – trods den store elasticitet, og derfor får du ikke “knæ” i disse jeans. Materialesammensætningen i Pierre Cardins innovative stretch-denim er også årsagen til at vi giver disse jeans topkarakter i komfort. De er virkelig lækre bløde og komfortable at have på.  Futureflex-serien findes i flere forskellige vaske, og du finder hele vores udvalg her.

Wrangler, model Texas

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Siden Wrangler startede i 1947 har de været kendt for at producere jeans af meget høj kvalitet – og det gør de stadig. Faktisk er Wrangler kendt som nogle af de mest holdbare jeans i verden (vi burde måske have givet 7 thumbs-up i kvalitet).

Den klassiske Texas-model er lidt rummelig med plads til lårene og lige i benene.

Designet har ikke ændret sig synderligt, det er stadig de klassiske jeans. En ændring som øger komforten, er at deres denim nu produceres med stræk. Jeansene findes i forskellige vaske, og vores udvalg kan du finde her.

Robbie performance-jeans

Komfort:
Kvalitet:
Pris

Robbie performance-jeans er jeans med masser af stræk. De har det gængse jeans-udtryk, i en moderne pasform, og bedst af alt – de fås til en meget overkommelig pris. Hos Tøjmanden finder du den i flere farver fra lys blå til sort. Find dem her.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen