Ragman polo i nye 2022-farver

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med poloen fra Ragman, så er du gået glip af noget! Den er produceret i den lækreste kvalitet i blød pima-bomuld og microfiber.

Denne polo holder desuden rigtig godt i både facon og farver. Den findes i flere varianter – både med korte og lange ærmer. Du finder det fulde udvalg her. Hos Tøjmanden finder du Danmarks største udvalg i den populære Ragman polo i størrelser fra S til 8XL.

De kortærmede poloer fra Ragman er nu kommet i mange nye farver. Poloen findes i 2 modeller – regular m. brystlomme og modern u. brystlomme.

Hvad er Pima Cotton

Af planter i ‘bomulds-familien’ er der op til 50 forskellige arter af bomuld, hvoraf den ene er særlig: Pima.

Pima er den blødeste og stærkeste blandt de forskellige arter. Det giver, netop denne bomund, en meget høj kvalitet.
Pima har desuden flere andre fordele. Det optager farven meget bedre end andre typer og holder længe, ​​så tøjet produceret af pima-bomuld holder sin farveægthed meget længe.

Det er derfor Ragman har valgt denne type bomuld i sin produktion. Simpelthen fordi kvaliteten er noget af det fineste der findes inden for bomuld.

Bæredygtig produktion

Ud over de tekniske kvaliteter er brugen af pima er bæredygtig. Bomulden dyrkes organisk og høstes med hånd. Samtidig er pima-cotton meget stærkt, og holder derfor længe.

Om Ragman

RAGMAN er et tysk firma som er etableret i 1980. Tøjet produceres i Sydamerika, i Peru, Ecquador og Columbia, hvor der lægges stor vægt på ordnede produktionsforhold, og social ansvarlighed. Som bevis på det, driver Ragman tilmed en skole i Lima!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen