Stræk er ikke bare stræk!

sep 15, 2021 | Komfort

Superstretch, futureflex, superflex, performance, ekstra stræk, hybridstræk
– kært barn har mange navne…

Hos Tøjmanden kalder vi det:
exceptionelt stræk.

 

Der er ingen tvivl om at stræk i herretøj de seneste år er blevet mere og mere populært. Og det er ikke uden grund. Producenterne har efterhånden fundet formlen til at lave lækkert tøj med masser af stræk, fx Pierre Cardin som, med deres Futureflex og Travel Comfort-serier, har udviklet jeans hvor komforten er i højsædet – og indholdet af stretch-stoffer er højt.

Tyske pure H.TICO har også succes med deres ‘the Functional shirt‘ som giver 4-way stretch, altså stræk i alle retninger.

Exceptionel fra Tøjmanden

Se efter logoet på vores produkter med exceptionelt stræk. Du finder logoet ved alle de produkter som har exceptionelle egenskaber. Vores eget kvalitets-stempel.

Performance er kodeordet når vi taler stretch

Det er ikke kun jeans som kan være med på beatet omkring stræk i tøjet, også skjorter og sågar blazere og habitter er så småt kommet med og bliver lavet med stretch.

Det giver en fantastisk komfort – både for dig der cykler på arbejde, skal sidde en hel dag på kontoret, eller måske bruger dagen i bil eller fly rundt i landet.

Jeans med stretch har efterhånden overtaget pladsen som de mest populære denimbukser. Og det giver mening. De lidt stive traditionelle jeans taber terræn mod de blødere og mere behagelige strækbare jeans der nu findes på markedet.

Exceptionelt stræk

Hos Tøjmanden har vi valgt at kalde disse varer med ekstra meget stræk for exceptionelt stræk. Det betyder, at det ikke bare er lidt stræk i, som du finder i mange varer, men at det er langt mere strækbar end hvad vi tidligere har set på markedet; en form for et kvalitets-stempel til strækbarheden.

I vores produktfilter kan du derfor nu under egenskaber søge på disse performance-produkter, her vælger du blot exceptionelt stræk.

Komfort og kvalitet

Produkterne der giver denne super flexibilitet, giver også andre fordele – for de er stadig fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det betyder, at det holder formen, så du undgår jeans som pludselig har fået “knæ”, da stretchen også gør at stoffet igen trækker sig sammen til den oprindelig form.

Shop tøj med exceptionelt stræk hos Tøjmanden

Når du handler på tojmanden.dk får du gratis fragt over 349 kr., ligesom vi har hurtig levering. Skulle tøjet ikke passe kan du altid sende det retur, du kan købe returlabel her, eller du kan bytte det i en af de mere end 50 butikker landet over som vi har aftale med.

Køber du til gave pakker vi gerne ind, så den er helt klar til at give til modtageren når den ankommer hos dig – og denne service er selvfølgelig gratis.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller blot brug for faglig vejledning er vi kun et opkald væk. Kontakt os på 62 51 10 14.

 

Vores udvalg af tøj med exceptionelt stræk