[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Til sommerens arrangementer

Vi har sammensat dette sæt til dig der skal deltage til et arrangement hvor shorts ikke helt er passende. Det er vigtigt at du stadig er tilpas og derfor har vi fundet dette sæt som stadig har et elegant touch. Buskerne er lækre bløde og er kølige at have på selvom de er lange. Skjorten er selvfølgelig kortærmet.

De mørkeblå sneakers er fra Lloyd og med bløde såler og af ægte læder, og komfortable at have på hele dagen og aftenen med.

Til sættet vil vi vælge et brunt læderbælte. Her har vi vist det med et Breithorn ur med rem i brunt læder som passer perfekt til sættet. Uret kan du finde her.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Sol, sommer og stråhat

Det er da sommer så det basker. Der er ingen grund til at gå ned på outfittet selvom sommeren skal være ren ferie. At tage gåturen gennem butiksgaden efter turen på stranden og få en vaffel i det lokale ishus – det er ferie!

Til sættet her har vi fundet en polo fra R2 Amsterdam med cykelprint… Kender du ikke R2 Amsterdam, så er de et ekstra kig værd! De har mange flotte print. Du kan se flere af deres produkter her.

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Sidste sæt i denne omgang

Sidste sommeroutfit vi har fundet frem er dette med en sixpence, som bliver mere og mere populære. Denne er i en frisk rød som passer godt til sommeren. Skjorten farve er selvfølgelig valgt så den matcher.

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen